8 Haziran 2017 Perşembe

PUDİNG PASTASI

PUDİNG PASTASI (3 ANA MALZEME)
MALZEMELER
Yarım kalıp artan kek
1 paket çikolatalı puding
3 su bardağı süt
 Dilerseniz ekleyebilecekleriniz:
1 çay bardağı fındık
2 adet muz
Kekimizi robotta çekiyoruz. Dilerseniz çekerken 1 çay bardağı fındık da ekleyebilirsiniz. Kek,puding ve sütü tencereye alıp pişiriyoruz. Pişince içine küçük küçük muz doğrayabilirsiniz. Baton kek kalıbına streç film çekip ilk sıcağı çıkan pudingi boşaltıyoruz. Oda sıcaklığına geldiğinde buzluğa kaldırıyoruz. Katı, bıçakla kesilebilen bir kıvama gelince dilediğimiz gibi süsleyip servis edebiliriz. 15 gün kadar buzlukta durabilir. Ama servis etmeden 1 saat kadar önce çıkarın ki kolay dilimlensin. Afiyet olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder