24 Mayıs 2017 Çarşamba

PORSİYONLUK MUZLU PARFE

PORSİYONLUK  MUZLU PARFE
MALZEMELER
100 gr gofret  (3/4 paket petibör bisküvi de olur.)
1 tekli paket toz krem şanti
1 su bardağı süt
2 yemek kaşığı damla çikolata
5 adet küçük boy muz

İftar telaşı arasında bir de tatlıyla uğraşamam ama tatlısız da olmaz diyenler için pratik ve şık bir tarif.Krem şantiyi sütle çırpalım. Gofretleri içine kırıp muzları doğrayalım ve damla çikolataları da ekleyip karıştıralım. Muffin kalıplarının her bir gözüne uygun streç film kesip 1'er dolu kaşık karışım dolduralım ve streci üzerine kapatıp buzluğa koyalım. Birkaç saat soğuttuktan sonra süsleyip servis edebiliriz. Afiyet olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder