19 Nisan 2017 Çarşamba

EV YAPIMI ETİ PUF

ETİ PUF
MALZEMELER
1 paket yuvarlak Burçak bisküvi  
2 yemek kaşığı süt
Kreması için:
2 poşet toz krem şanti (toplam 150 gr)
1 paket süt kreması
1 su bardağı hindistan cevizi
2 yemek kaşığı pudra şekeri
Süslemek için: pasta süsleri, damla çikolata, hindistan cevizi
Krem şanti, krema ve pudra şekerini çırpalım. Dolapta yarım saat kadar soğutalım. Çıkarınca yavaş yavaş hindistan cevizi ekleyerek elde yuvarlanacak kıvama gelmesini sağlayalım. Elimizi hafif suyla ıslatıp küçük bir mandalina boyutunda toplar yapalım. İstediğimiz pasta süsüne veya hindistan cevizine batıralım. Bisküvilerin sadece üst tarafını süte hafifçe batıralım.
Yaptığımız topu bisküvinin üzerine yerleştirip elimizle hafif yayalım. Dolapta 1 saat soğutup servis edebiliriz. Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder