31 Ocak 2018 Çarşamba

YALANDAN AĞLAYAN PASTA


YALANDAN AĞLAYAN PASTA
MALZEMELER
1 paket hazır pastaban
5 adet halley
3 adet muz
4 yemek kaşığı hindistan cevizi
3 yemek kaşığı damla çikolata
2 poşet krem şanti ( 1.5 su bardağı sütle çırpılacak)    
Üzerine:   
1.5 çay bardağı sütle çırpılmış 1 paket krem şanti
En üste:
1 paket çikolata sos 
2 su bardağı süt
Pastabanları elimizle iri şekilde parçalayalım. Halleyleri küp doğrayalım. Muzları dilimleyelim. Çırpılmış krem şanti, hindistan cevizi ve çikolatayı ekleyip iyice karıştıralım. Kare borcamı sudan geçirip harcı yayalım. Üzeri için krem şantiyle sütü çırpalım. Dilerseniz 1 kaşık kakao ile 3 yemek kaşığı labne de ekleyebilirsiniz. Bu karışımı da tepsiye yayalım. En ust katman için çikolata sosu pişirelim. Arada karıştırarak soğutalım. Pastanın üzerine yayıp 5-6 saat dinlendirelim ve dilimleyerek servis edelim. Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder