5 Mart 2018 Pazartesi

FIRINSIZ KÖSTEBEK PASTA

ŞİPŞAK YALANCI KÖSTEBEK
MALZEMELER
1 paket kakaolu pastaban
Islatmak için:
Yarım çay bardağı süt (büyük çay bardağı)
Yarım paket 3'ü bir arada granül kahve
 Kreması için:
2 paket (150 gr) toz krem şanti
1.5 su bardağı soğuk süt
1 çay bardağı damla çikolata
Arasına:
4 adet yarıdan kesilmiş muz
 
Kekin 1.katını tabağa alalım. Sütü ılıtıp kahveyle karıştıralım. Keki ıslatalım. İkinci katın üzerine pasta tabağı kapatıp halka keselim. Dikkatlice kaldırıp 1.kekin üzerine kapatalım. Krema için sütle krem şantiyi çırpıp damla çikolata ekleyelim. Dilimlenmiş muzları orta çukura yerleştirelim. Üzerine tepecik olacak şekilde kremayı boşaltalım. Kalan kek parçalarını robottan çekelim. Kremanın üzerine kek parçalarını kapatalım.En az 4 saat soğutup süsleyerek servis edelim. Ben süslemek için iyice soğuttuğum kremayı buzdolabı poşetine koyup ucunu az keserek minik toplar sıktım. Ertesi güne kadar dinlense daha güzel dilimlenir. Ben maalesef aynı gün ikram etmek durumunda olduğum için dilim çok düzgün çıkmadı. Afiyet olsun...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder