11 Aralık 2017 Pazartesi

ÇİKOLATALI PİŞMEYEN BROWNIE

ÇİKOLATALI PİŞMEYEN BROWNIE PASTA
MALZEMELER
3 su bardağı süt
3 yemek kaşığı mısır nişastası
1 büyük çay bardağı şeker
1 dolu yemek kaşığı kakao
1 paket vanilin
80 gr çikolata
3 paket Eti kakaolu bisküvi
1 paket çikolata sosu+2 su bardağı süt  

Süt, nişasta, kakao, şekeri bir tencereye  alıp karıştırarak pişirelim. Çikolatayı küçük parçalar halinde kıralım. Ocaktan alınca vanilin ve çikolatayı ekleyip çikolata eriyene kadar karıştıralım. Kare büyük borcama 1 sıra bisküvi dizip muhallebinin 1/3'ünü üzerine yayalım. 1 sıra bisküvi 1 sıra muhallebi sırasıyla toplam 3 kat bisküvi 3 kat muhallebi yapıyoruz. Tatlı soğurken 2 bardak sütle çikolata sosu pişirip ara ara karıştırarak ılıtalım ve pastanın üzerine yayalım. En az 2 saat buzdolabında dinlendirip servis edelim. Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder