Mutfağa yeni yeni ısınan bir annenin kendisi gibi acemilere cesaret verme serüveni...
12 Şubat 2017 Pazar
KABAK MÜCVER
Kabağın her halini seven ender insanlardanım. Bizim ev halkının en sevdiği hal ise mücver. Ama ben mücveri galeta unuyla yapıyorum ve yanmaz tavada az yağ ile köfte kızartır gibi kızartıyorum. Daha az yağ çekiyor...
KABAK MÜCVER
MALZEMELER
Kabakları rendeleyip suyunu biraz sıkalım. Benim en sevmediğim kısım bu çünkü suyu vitamin demek. O yüzden ben genelde çok sıkmam galeta unu miktarını arttırırım. Kabakların üzerine kıyılmış maydanoz,dereotu ve yeşil soğanı ekleyelim.Kalan tüm malzemeyi de üzerine koyup karıştıralım.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder